• Păpușa bebe: Păpușa Oliver de la Käthe Kruse
  • Păpușa bebe: Păpușa Oliver de la Käthe Kruse
  • Păpușa bebe: Păpușa Oliver de la Käthe Kruse

Păpușa bebe Oliver

133.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 26351 Categorii: ,

Descriere

Păpușa Oliver de la Käthe Kruse este o păpușa moale si drăgălașă, creată special pentru nou-născuți. Având ca inspirație un nou-născut fericit, păpușa are trăsăturile faciale și părul pictate manual cu atenție deosebită la fiecare detaliu. Oliver poartă o pijama extrem de drăguță, de culoare albastru deschis, și vine echipată cu babețică și o păturică asortate. Copiii vor putea să învelească păpușa Oliver cu pătura, ceea ce le va încuraja compasiunea, dar îi va şi stimula să se joace creativ. Având în vedere dimensiunea păpuşii, de aproximativ 25 cm, e perfectă pentru a fi oferită cadou. Capul lui Oliver e realizat din materiale de cea mai bună calitate, iar corpul său e umplut cu poliester. Potrivit atât pentru nou-născuți, cât și pentru copii mai mari, păpușa poate fi spălată manual în apă călduță cu detergent slab. A nu se pune în mașina de spălat sau în uscător!

Atenție! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor.
Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului.
Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul.
Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.
Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate și umiditate.
Vârsta recomandată: 0 luni .
Producător: Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germany

Produsele Käthe Kruse au inceput sa fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate varstei indicate pe fiecare jucarie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușa bebe Oliver”

Adresa ta de email nu va fi publicată.