Păpușă de mână Uriașul meu

69.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Cu această păpușă de mână poți intra chiar acum în pielea personajelor din povestea Uriașul meu de la Ebulobo. Imaginează-ți că ești la teatru de păpuși și că aventura uriașului și a băiețelului poate deveni pentru copil o realitate.

Vârsta recomandată: 9 luni.
Dimensiune: 25 cm.
Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Produsul conține 30% bumbac și 70% poliester.
Culoare: multicolor.
PENTRU A EVITA RĂNIREA SE RECOMANDĂ: A SE FOLOSI SUB STRICTA SUPRAVEGHERE A UNEI PERSOANE ADULTE.

Detalii colecție:

Uriașul meu spune povestea unui băiețel care iese să culeagă flori, dar se rătăcește. Așa se întâlnește cu un uriaș care-l ajută să ajungă înapoi acasă, unde părinții îl așteptau îngrijorați. Colecția cuprinde jucării cu activități, accesorii și veselă pentru copii.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

9 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușă de mână Uriașul meu”

Adresa ta de email nu va fi publicată.