• papusa Flora

Papusa Flora

199.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Insotirea copiilor de catre o papusa care are corpul moale si poate fi usor de strans in brate este importanta pentru dezvoltarea acestora deoarece ei au o nevoie constanta de a le alinta. Una dintre aceste papusi speciale este Flora.

Flora este pregatita si pentru plimbarile in aer liber, indiferent de vremea de afara. Aceasta poarta un tricou cu maneca lunga cu stelute, o salopeta asortata cu caciula de culoare mov. Papusa are corpul moale, adaptat perfect mainilor mici ale fetitelor.

Mainile si picioarele papusii au o flexibilitate ridicata. Fata papusii este pictata manual.

Dimensiune: 36 cm;

Varsta recomandata: 18 luni ;

Materile folosite: vinil si poliester.

Producator: Kathe Kruse GmbH, Augsburger Straße 18, 86609 Donauwörth, Germania. Cu o experienta de peste un secol in producerea manuala de papusi, Kathe Kruse e una dintre cele importante companii in domeniu. Cu o istorie extrem de interesanta, de la primele comenzi in 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai tarziu, in proprietate publica, Kathe Kruse e in sine un nume plin de povesti. Papusile create de ea, iar mai apoi de fiica ei si de alti angajati, au fani in intreaga lume, bucurandu-se de succes atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Kathe Kruse e una dintre putinele companii producatoare de papusi care se poate mandri cu propriul muzeu: Muzeul de Papusi Kathe Kruse se afla în Donauworth, iar o expozitie permanenta poate fi vizitata in Bad Kosen, oras in care fondatoarea si-a petrecut mare parte din viata si cariera.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

18 luni