• papusa

Păpușă Hazel

579.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 0141613-1 Categorii: ,

Descriere

Păpușa Hazel are o dimensiune de 40 cm și este o păpușă dintr-un vinil de înaltă calitate. Are ochi albaștri, vopsiți manual și păr blond lung, creț și lucios, fabricat din Kanekalon. Poartă o superbă fustă din tul în mai multe nuanțe de roz, o cămașă cu dungi și o jachetă din denim Ghetele metalice compleaza perfect ținuta.

Păpușa este pictată manual.
Vârsta recomandată: 36 luni .

Producător: Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germania

Produsele Käthe Kruse au început fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate vârstei indicate pe fiecare jucărie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

36 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușă Hazel”

Adresa ta de email nu va fi publicată.