• papusa Joy
 • 126827-4
 • 0126827_2
 • 0126827_3
 • 0126827
 • 0126827-2
 • 126827.6
 • 0126827 (1) (1)
 • 126827.7
 • kruselings6
 • kruselings4
 • kruselings2
 • kruselings
 • kruselings 1

Papusa Joy – cutie Deluxe

199.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Papusa Joy este gardianul din poveștile Kruselings care ascultă cele mai ascunse secrete folosind căștile magice și care face visele să fie frumoase și melodioase. Cutia Deluxe conține o păpușă Joy, haine și accesorii. Joy are părul maro închis și cârlionțat și ochi căprui. Prima ținută din set o folosește în timpul nopții când este gardian al viselor și este formă dintr-o rochie roșie, cizme asortate, floarea magică și bineînțeles aripile detașabile. Cea de-a două ținută Joy o poartă în timpul zilei, în New-York, orașul în care locuiește alături de părinții ei și este formată dintr-un tricou, fustă jeans, jacheta asortată, teniși, o geantă sport și o perie de par. Cu ajutorul acestor accesorii Joy va pleca în noi misiuni trasate chiar de către fetiță d-voastră. Păpușă este produsă dintr-un vinil de înalta calitate și are articulațiile mobile. Dimensiune produs: 23 cm; Vârstă recomandată: 3 ani .
Ținută pe care Joy o poartă în acest set este una sport, formată dintr-un tricou cu imprimeu, o jacheta galbenă, pantaloni și teniși de culoare roz. Setul conține o perie pentru părul ei cârlionțat.
Despre povestea Kruselings- Gardienii Viselor
Timp de 100 de ani a fost pace în Lumea Viselor, până când monștrii au ieșit din Marea Viselor. Cinci fete curajoase au fost chemate de către o inima roșie și strălucitoare, Marele Opal de Foc, pentru a infrunta coșmarurile copiilor din timpul nopții și pentru a răspândi vise frumoase. În povestea Kruselings-Gardienii viselor este vorba despre prietenie, comunicare, apropierea dintre oameni și muncă în echipa. Fiecare dintre cele cinci fete, venite din părți diferite ale lumii are propria poveste și o putere specială, care cu siguranță ii va încânta pe copii. Luna, Vera, Sofia, Joy și Chloe, împreună cu prietenul lor, Michael, știu că, cu ajutorul puterilor unice pe care le au, se pot confruntă cu orice provocare.
Despre producător
Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Kathe Kruse este una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Kathe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreagă lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Kathe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Kathe Kruse se află în Donauworth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kosen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3-12 ani

Ați putea dori, de asemenea…