• Păpușa Lola de la Käthe Kruse

Păpușa Lola

362.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Păpușa Lola de la Käthe Kruse e perfectă pentru joc de rol pentru orice fetiță care își dorește să încerce diferite coafuri. Părul șaten al păpușii poate fi aranjat într-o sumedenie de moduri. Îmbrăcată într-o rochie roșie și papucei albaștri, păpușa are și o brățară elegantă, asortată cu păpuceii.

Păpușă pictată manual.
Vârsta recomandată: 36 luni .
Atenție! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor.
Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului.
Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul.
Păstrați instrucțiunile și etichetele pentru referințe viitoare.
Producător: Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germania

Produsele Käthe Kruse au inceput sa fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate varstei indicate pe fiecare jucarie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

36 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușa Lola”

Adresa ta de email nu va fi publicată.