• Păpuşa Lolle Annabelle de la Käthe Kruse
  • Păpuşa Lolle Annabelle de la Käthe Kruse

Păpușa Lolle Annabelle

579.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Păpușa Lolle Annabelle de la Käthe Kruse va deveni în curând cea mai bună prietenă a copiilor preșcolari. Lolle Annabelle are un zâmbet molipsitor pe fața pictată manual. Ea poartă o rochie extrem de drăguță, o jachetă, șosetuțe, cizme de ploaie și o poșetă asortată. Trupul păpușii e umplut cu poliester, dar are și o serie de peleți care îi dau greutate și o senzație naturală atunci când copiii o poartă în brațe.

E foarte distractivă pentru copii, care vor putea pune în scenă diverse jocuri de rol în timp ce o plimbă pe Lolle Annabelle. E ușor de îmbrăcat, iar îmbrăcămintea altor păpuși Käthe Kruse îi vor veni de minune (acestea nu fac parte din setul Lolle Annabelle). Păpușa are aproximativ 50 de cm și e confecționată din materiale de cea mai bună calitate. Părul păpuşii devine mai strălucitor atunci când este pieptănat. Copiii vor iubi să pieptene părul păpuşii Lolle Annabelle.

Păpușa este pictată manual.
Vârsta recomandată: 36 luni .
Atentie! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor.
Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului.
Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul.
Păstrați instrucțiunile şi etichetele pentru referințe viitoare.
Producător : Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germania

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

36 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușa Lolle Annabelle”

Adresa ta de email nu va fi publicată.