• 0126840-1
  • papusa
  • 0126840-5
  • 0126840-6
  • 0126840

Păpușa Luna Kruselings

129.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4030936270051 Cod Produs: 126840 Categorii: , Ingrediente: , ,

Descriere

Despre povestea Kruselings- Gardienii Viselor

Timp de 100 de ani a fost pace în Lumea Viselor până când monștrii au ieșit din Marea Viselor. Cinci fete curajoase au fost chemate de către o inima roșie și strălucitoare, Marele Opal de Foc, pentru a infrunta coșmarurile copiilor din timpul nopții și pentru a răspândi vise frumoase. În povestea Kruselings-Gardienii viselor este vorba despre prietenie, comunicare, apropierea dintre oameni și munca în echipa. Fiecare dintre cele cinci fete, venite din părți diferite ale lumii are propria poveste și o putere specială, care cu siguranță ii va încânta pe copii. Luna, Vera, Sofia, Joy și Chloe, împreună cu prietenul lor, Michael, știu , cu ajutorul puterilor unice pe care le au, se pot confruntă cu orice provocare.

Descriere Păpușa Luna

Păpușa Luna este personajul principal al poveștii și adoră dezleage orice mister datorită puterii acesteia de a vedea ceea ce pentru restul lumii trece neobservat.

Luna va avea noi misiuni trasate chiar de către fetiță d-voastră.Ea poartă o rochie mov, un jerseu turquoise și cizme cu buline. Are o perie pentru par pe care o poartă peste tot.

Păpușa este produsă dintr-un vinil de înalta calitate și are articulațiile mobile.

Dimensiune produs: 23 cm; Vârstă recomandată: 3 ani ;

Producător: Kathe Kruse GmbH, Augsburger Străße 18, 86609 Donauwörth, Germania. Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Kathe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Kathe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreagă lume, bucurânduse de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Kathe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Kathe Kruse se află în Donauworth iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kosen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3-12 ani

Ați putea dori, de asemenea…