• papusa

Păpușă prințesă Madeleine

629.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 0141613 Categorii: ,

Descriere

Păpușa prințesă Madeleine este o păpușă de vinil de 40 cm cu părul lung și blond de Kanekalon. Poartă o ținută regală formată dintr-o rochie albă, cu accente roz, din tule. Ținuta prințesei este accesorizată cu o bandă pentru păr de culoare argintie și papuci de balerină.

Păpușa este pictată manual.
Vârsta recomandată: 36 luni .

Producător: Käthe Kruse GmbH,Augsburger Straße 18,86609 Donauwörth, Germania

Produsele Käthe Kruse au început fie realizate în Europa din anul 1911, din materiale speciale pentru copii, adecvate vârstei indicate pe fiecare jucărie.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

36 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușă prințesă Madeleine”

Adresa ta de email nu va fi publicată.