• Păpușa Rosa pentru bebeluşi de la Käthe Kruse

Păpușa Rosa

133.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 126625 Categorii: , , ,

Descriere

Păpușa Rosa de la Käthe Kruse este o păpușa moale și drăgălașă, creată special pentru nou-născuți. Având ca inspirație un copil nou-născut fericit, păpușa are fața și părul pictate manual.

Atenție! Nu lăsați ambalajul produsului la îndemâna copiilor.
Îndepărtați orice ambalaj al produsului înainte de a da jucăria copilului.

Vă recomandăm să supravegheați copilul în timp ce folosește produsul. Păstrați instrucțiunile si etichetele pentru referințe viitoare. Feriți produsul de foc, temperaturi ridicate şi umiditate.

Vârsta recomandată: 0 luni .
Producător : Käthe Kruse GmbH, Augsburger Straße 18, 86609 Donauwörth, Germania

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușa Rosa”

Adresa ta de email nu va fi publicată.