• Păpușa Scufița Roșie (34 cm)
  • Păpușa Scufița Roșie (34 cm)
  • Păpușa Scufița Roșie (34 cm)

Păpușă Scufița Roșie (34 cm)

69.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această păpușă Scufița Roșie este realizată dintr-un material foarte moale, plăcut la contactul cu pielea bebelușului. Este păpușa ideală pentru a o luat cu tine peste tot, fie că este într-o călătorie, fie că este în lumea jocurilor sau a somnului. Scufița Roșie într-o variantă adaptată, prietenoasă cu copiii face parte din povestea Lupul Năzdrăvan. Păpușa este destinată bebelușilor și nu numai. Batistuța care învelește păpușa poate crea o lume magica de joc pentru părinți și copii.

Fabricat în China.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușă Scufița Roșie (34 cm)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.