• Păpușă style Maria Kruse London de la Käthe Kruse
  • Păpușă style Maria Kruse London de la Käthe Kruse
  • Păpușă style Maria Kruse London de la Käthe Kruse
  • catalog_product_image_157

Păpușă Marie Kruse London

269.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Marie Kruse este un fashion icon. Ai nevoie doar de foarfece și poti începe să faci rochii pentru ea! Hainele sunt gata cusute, tu trebuie doar să croiești, respectând liniile trasate. În cutie, alturi de papuşă şi hainuţe mai găseşti lipici, sclipici și tatuaje pentru a face hainele speciale. Pune-ți imaginația la încercare și intră în lumea păpușilor Marie Kruse! Marie Kruse Londo are părul lung și roșcat și este ușor de stilizat. Este fabricată din vinil de înaltă calitate și are o înalțime de 37 de cm.

ATENȚIE! Vă rugăm să eliminați toate etichetele atașate jucăriei înainte de a o da copilului. Păpuşa nu este recomandată copiilor care nu au împlinit încă 36 de luni, din cauză că aceasta conține părți mici cu care copiii se pot îneca sau asfixia! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucarie!

Producător: Käthe Kruse GmbH, Augsburger Straße 18, 86609 Donauwörth, Germania

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Păpușă Marie Kruse London”

Adresa ta de email nu va fi publicată.