Patine cu rotile Wonders, cu design inspirat din Soy Luna

399.00 lei

Golește
Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 1315-0-2-4 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Setul Patine cu rotile Wonders, Soy Luna a fost special creata de catre designerii de la Hudora pentru iubitorii de miscare in aer liber. Un set ideal pentru incepatori cu un design atragator; 2 mărimi; Roti fata:  Ø 58x33mm, roti spate Ø 58×33 mm; Rulment ABEC 5, carbon; Greutatea maxima a utilizatorului: 100Kg. Produs in China; Producător: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

” A se utiliza cu echipament de protecţie. A nu se utiliza în trafic.”

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe. https://youtu.be/Yh3NWo3Ug9c

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Mărime

35, 36, 37, 38, 39, 40

2 recenzii pentru Patine cu rotile Wonders, cu design inspirat din Soy Luna

  1. ifamily

    Calitatea acestui produs este foarte buna.

  2. Carmen

    Culori atractive, calitate excelenta

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.