• 74431

Perna Miel Roggen anti colici/lovituri ușoare

135.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Perna pentru bebe cu semințe/sâmburi diminuează durerile abdominale ușoare dacă este încălzită și loviturile ușoare dacă este răcită. Perna menține căldura foarte bine și se adaptează ușor formei corpului. Perna poate fi folosită atât pentru copii, cât și pentru vârstnici.
Instrucțiuni Pernă pentru bebe:
Instrucțiuni de utilizare pentru încălzire: doar partea din interior poate fi încălzită! Săculețul din interior (cel plin cu semințe) trebuie scos din husă pentru a fi încălzit. Puneți-l în cuptorul cu microunde la 400 Watt, timp de 1 minut sau în cuptorul electric la 100 de grade C timp de 5-10 minute. Nu lăsați nesupravegheat cuptorul în timpul acestei operațiuni. Instrucțiunile trebuie urmate întocmai, deoarece, în caz contrar, supraîncălzirea poate provoca arsuri grave. Dacă instrucțiunile nu sunt urmate întocmai, produsul poate lua foc. Atenție! Deoarece umplutura poate fi extrem de caldă, întotdeauna testați temperatura înainte de a folosi produsul!
Nu lăsați niciodată copiii (mici sau mari) nesupravegheați cu acest produs!
Săculețul se pune înapoi în husă înainte de a fi folosit;
Instrucțiuni de utilizare pentru răcire: puneți săculețul cu umplutură (după ce a fost scoasă din husă) într-o pungă etanș și puneți-l în frigider timp de 30-60 minute.
Instrucțiuni de întreținere: săculețul cu umplutură nu poate fi spălat. Scoateți săculețul și lăsați-l la aer pentru a se usca (umplutura) si depozitați-l într-un loc uscat.
Husa: bumbac sau pânză.
Săculețul din interior: bumbac.
Este necesara supravegherea de către un adult pe tot procesul de pregătire și folosire a acestui produs.

Brand

Kathe Kruse

Cu o experiență de peste un secol în producerea manuală de păpuși, Käthe Kruse e una dintre cele importante companii în domeniu. Cu o istorie extrem de interesantă, de la primele comenzi în 1912 la trecerea companiei, 40 de ani mai târziu, în proprietate publică, Käthe Kruse e în sine un nume plin de povești. Păpușile create de ea, iar mai apoi de fiica ei și de alți angajați, au fani în întreaga lume, bucurându-se de succes atât în rândul copiilor, cât și al adulților. Käthe Kruse e una dintre puținele companii producătoare de păpuși care se poate mândri cu propriul muzeu: Muzeul de Păpuși Käthe Kruse se află în Donauwörth, iar o expoziție permanentă poate fi vizitată în Bad Kösen, oraș în care fondatoarea și-a petrecut mare parte din viață și carieră.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perna Miel Roggen anti colici/lovituri ușoare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.