Politica de retur

Daca ai o problema cu un produs, care nu a fost rezolvata de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari sau daca pur si simplu nu esti multumit de produs, poti returna produsul.

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile. Costul transportului pentru retur este suportat de catre Cumparator. Acesta este in valoare de 18 lei.

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam sa ne contactati pe adresa de email: office@ifamily.ro iar noi va vom comunica, in termen de maxim 2 zile lucratoare, instructiunile de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului. Banii se vor returna in maxim 14 zile de la momentul in care produsul ajunge inapoi la sediul SC ALT Service SRL.