• Poșeta Lupul Năzdravan
  • Poșeta Lupul Năzdravan
  • Poșeta Lupul Năzdravan
  • Poșeta Lupul Năzdravan
  • Poșeta Lupul Năzdravan

Poșetă Lupul Năzdrăvan

79.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Lupul Năzdravan se transformă într-o poșetă lup gata să-i însoțească pe copii în marile lor aventuri. Practică și ingenioasă, această poșetă lup va deveni preferata copiilor, care vor putea depozita în ea jucării sau orice își doresc sau au nevoie când pleacă la drum. Fie că poșeta îi însoțește la grădinița sau la plimbare, copiii o vor avea mereu asupra lor.

Conține 20% bumbac și 80% poliester.
Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Culori: maro/roșu.
Vârsta recomandată: 12 luni .
Avertisment: Copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs.
Fabricat în China.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

12 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Poșetă Lupul Năzdrăvan”

Adresa ta de email nu va fi publicată.