• spatiu de joaca copii mic
  • spatiu de joaca copii mic

Primul meu centru de activități din lemn

1790.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joacă și creativitate

Primul meu centru de activități din lemn este perfect pentru micii alpiniști din familia dumneavoastră.

Ne jucăm și învățăm cu Primul meu centru de activități din lemn

Încurajează jocul activ și ajută la dezvoltarea abilităților motorii grosiere și fine.

Copiii pot escaladeze peretele colorat pentru a-i face să se simtă în vârful lumii inainte de a coborâ pe plasă, la pământ și de a începe din nou aventura.

Repede pot apoi urce pe scara de lemn încorporată, până la o platformă ridicată, unde pot admire priveliștea înainte de a aluneca pe toboganul albastru.

Și mai multă joacă

Dacă acest lucru nu este suficient, micuții vor avea propria lor vizuină cu acces printr-o ușă colorată din țesătură, pe partea laterală a cadrului de cățărare.

Urmăriți-i cum se angajează în povestiri imaginative sau cum se joacă de-a v-ați ascunselea și cum își creează propriile aventuri uimitoare!

Acest centru de joacă pe două înălțimi permite copilului să-și exploreze și să-și depășească limitele, deoarece creează încredere în agilitate și echilibru.

Materiale durabile de cea mai bună calitate

Iubește-ți mediul! Produsul este fabricat din lemn de proveniență durabilă FSC®.

Producator: PLUM UK

Materialul folosit: lemn

Garanție: 5 ani

Dimensiune asamblată H100, W143, D260cm.

Autoasamblare necesară 2 adulți, 2 ore

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative, stimulând dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Avertisment!

Vârsta minimă a copilului: 18 luni;

• Asamblarea de către un adult este obligatorie • Supravegherea de către un adult este necesară în permanență • Doar pentru uz casnic • Doar pentru utilizare în aer liber;

• Amplasați pe o suprafață plană, la cel puțin 2 m distanță de orice structură sau obstacol, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi care atârnă, sfori pentru rufe sau fire electrice

• Se recomandă ca, în mod regulat (adică la începutul sezonului și, ulterior, lunar), toate componentele principale/ elementele de fixare să fie verificate pentru siguranță, să nu aibă vârfuri/margini ascuțite și să fie intacte. Înlocuiți-le sau strângeți-le dacă este necesar.

• Nu modificați produsul sub nicio formă; modificările ar putea duce la apariția unor accidente sau pericole

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…