Proiector mobil Cosmos

49.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6182322 Categorii: ,

Descriere

Copiilor li se deschide o altă lume seara, înainte de culcare, o lume de poveste proiectată pe tavanul camerei cu ajutorul acestui proiector luminos pentru copii. Cei mici se vor bucura liniștiți de imaginile proiectate.

Dimensiuni: diametru – 8 cm, L – 19 cm
Necesită 3 baterii AA (neincluse).
Funcționează pe 3 module: cer înstelat, în spaţiu sau planetele.
Vârsta recomandată: 3 ani .
Producător: Scratch, Belgia.

Avertisment! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani