Puzzle cuburi, In pădure

79.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Cu acest puzzle 9 cuburi puteți să formați 6 animale. Acest joc ajută la stimularea recunoașterii culorilor, la dezvoltarea creativității și a abilitpților motorii.

Dimensiuni produs: 13,5 x 13,5 x 4,5 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 5 x 15 x 15 cm.
Vârsta recomandată: 3 ani .
Materiale folosite: lemn.

Fabricat în China. Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puzzle cuburi, In pădure”

Adresa ta de email nu va fi publicată.