Puzzle din cuburi, Parcul de distracții

109.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6181031 Categorii: , , ,

Descriere

Dacă rezolvi acest puzzle din cuburi și asezi piesele așa cum trebuie, cele 2 bile se vor rostogoli de sus până jos prin puzzle. Sunt 3 imagini cu animale de la circ care te vor ajuta să rezolvi acest puzzle, dar pentru cei care vor să meargă mai departe trebuie să știe că sunt mai multe modalitati de a așeza piesele astfel încât bilele să se rostogolească de sus până jos. Nu trebuie neaparat să urmați desenele, faceți-vă propriul traseu!

Dimensiuni produs: 24 x 24 x 6 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 25 x 24 x 6,5 cm;
Greutate: 0,66kg
Materiale folosite: plastic;
Fabricat în China;
Vârsta recomandată: 36 luni ;
Producator: Scratch, Belgia.
AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani