• Puzzle - Urs la pescuit
  • Puzzle - Urs la pescuit
  • Puzzle - Urs la pescuit
  • Puzzle - Urs la pescuit

Puzzle Urși la pescuit

89.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E51054 Categorii: ,

Descriere

Copiii se vor putea juca cu membrii familiei Urs, vor putea recrea de câte ori vor dori și cum vor dori povestea Woodours. Acest puzzle lemn urși la pescuit este perfect pentru a stimula imaginația copiilor.

Varsta recomandată: 18 luni .
Dimensiuni: 21 x 15 cm.
PENTRU A EVITA RĂNIREA, SE RECOMANDĂ FOLOSIREA SUB STRICTA SUPRAVEGHERE A UNEI PERSOANE ADULTE.
Copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs.
Fabricat în China.
Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejan, și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

18 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puzzle Urși la pescuit”

Adresa ta de email nu va fi publicată.