• Scaun cu roți Scratch în formă de girafă
  • Scaun cu roți Scratch în formă de girafă
  • 6181401-6181417
  • 6181402
  • 6181402-1
  • 6181402-2
  • 6181402-3

Scaun în formă de girafă cu roți

489.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Datorită benzilor de cauciuc cu care sunt prevăzute roțile, acest scaun nu lasă urme pe parchet. Produsul este foarte stabil. Suportul din lemn din spatele scaunului vă oferă siguranța stabilității utilizării.

Dimensiuni produs: 50 x 40 x 25 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 38,5 x 25 x 13,5 cm.
Greutate: 4,5 kg.
Greutatea maximă a utilizatorului: 25 kg.
Materiale folosite: lemn.
Vârsta recomandată: 1-3 ani.
Fabricat în România.
Producator: Scratch, Belgia

AVERTISMENT!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da acest produs copiilor! Nu aruncați aceste informații! Țineți produsul departe de foc! Acest produs necesita asamblarea de către un adult. Verificați daca șuruburile si elementele de baza sunt fixate înainte de fiecare utilizare. Doar un singur utilizator poate folosi acest produs o dată.

ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRȚI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

1-3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun în formă de girafă cu roți”

Adresa ta de email nu va fi publicată.