Set antrenament fotbal

399.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 76923 Categorii: , ,

Descriere

Setul pentru antrenament fotbal contine o poarta si un accesoriu pentru exersarea loviturilor la poarta. Acest set de la Hudora este perfect pentru un antrenament complet. Micii jucatori pot sa exerseze diferite lovituri la poarta folosind sau nu accesoriul din set pentru loviturile la tinta. Spatiile libere sub forma unei mingi de fotbal prevazute pe accesoriu ii stimuleaza pe micii fotbalisti sa-si imbunatateasca tehnica loviturilor. Setul poate fi folosit doar pe suprafate plane, in gradina sau spatii special amenajate pentru fotbal. Structura setului de antrenament este una solida, durabila si robusta avand rama din otel si un strat suplimentar de pulbere care protejeaza produsul impotriva coroziunii. Fixarea accesoriului pentru exersarea loviturilor la poarta se face in 6 puncte, folosind cuiele incluse in set. Fixarea portii se face pe suprafata plana, in 5 puncte de fixare, folosing carligele incluse in set.

Dimeniuni produs: 213 x 152 x 76cm;

Greutate produs: 5.95kg;

Atentie!!! Setul este destinat copiilor cu varsta de 3 ani .

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

 

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3 ani