• Set botoșei Woodours
  • Set botoșei Woodours
  • Set botoșei Woodours
  • Set botoșei Woodours
  • Set botoșei Woodours
  • Set botoșei Woodours

Set botoșei Woodours

79.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E50030 Categorie:

Descriere

Un set minunat de botoşei ursuleţ pe care copilul dumneavoastră trebuie să-l aibă. Acesta vine în ajutorul părinților, fiind foarte practic în casa, protejând tălpile copiilor atât de obstacole, cât şi ținându-Ie calde. În completarea cărții Woodours în care celui mic i se deschide o lume plină de fantezie , copilul va avea dorința de a se încalță singur de la o vârstă fragedă, folosind acești botoșei.

ATENȚIE! NU lăsați niciodată copiii nesupravegheați cu acest produs!
Vârsta recomandată: 0-9 luni.
Lungime: 11 cm.
Fabricat în China. Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejan, și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set botoșei Woodours”

Adresa ta de email nu va fi publicată.