Jucarii muzicale Scufita Rosie si Lupul Nazdravan

129.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Setul muzical face parte din colectia Lupul Nazdravan care se concentreaza pe povestea unui lup nebunatic cu limba albastra ce manancă orice: pe Scufita Rosie, un telefon, o tigaie, chiar si un purceluș. Melodia adaptata acestui set de jucarii este Aquarius, regasita intr-o varianta linistitoare pentru copii.

Produsul conține 40% acril, 10%bumbac si 50% poliester;

Varsta recomandata: 0 luni ;

Dimensiune: 30cm;

Culoare: multicolor;

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Lupul Năzdrăvan e o colecție care se concentrează pe povestea unui lup nebunatic cu limbă albastră care mănâncă orice: pe Scufița Roșie, un telefon, o tigaie și chiar un purceluș. O colecție distractivă și amuzantă, cu ajutorul cărora copiii își vor putea dezvolta imaginația, se vor putea juca și vor putea spune povești.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni