Set trei mașini cu autopropulsie

85.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6181058 Categorie:

Descriere

Distracția este garantată cu aceste 3 mașinuțe cu autopropulsie! Găsește șoferul potrivit pentru fiecare slujbă și mașinuțele se pot pune în mișcare! Vezi și Set mașini magnetice din lemn (6 piese).

Dimensiuni: 8-10 cm.
Dimenisuni produs ambalat: 43 x 7 x 9 cm.
Materiale folosite: lemn.
Vârsta recomandată: 36 luni .

Fabricat în China;
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc! ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRTI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3 ani