• porti forbal pliabile
  • Bildschirmfoto-2018-04-04-um-14-13-54
  • minge copii

Set 2 porți fotbal pliabile

249.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998856987 Cod Produs: 76988 Categorie: Ingrediente:

Descriere

Set 2 porți de fotbal pentru copii; Dimensiuni poartă : 120 x 80 x 80 cm;
Fiecare poartă este prevazută cu 3 plase din poliester( 1 in spate si 2 lateral).
Cele 2 porți vin într-o geantă special creată pentru a facilita transportul produselor, împreună cu accesoriile pentru instalare.
Sistemul de instalare/strângere este foarte simplu. Setul poate fi folosit pe suprafate plane, în grădini, spații special amenajate pentru fotbal sau în parcuri.
Dimensiuni poartă : 120 x 80 x 80 cm;

Atentie!!! Setul este destinat copiilor care au împlinit vârsta de 3 ani .

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca iubita in intreaga Europa pentru ca inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3 ani