• sevalet copii
  • sevalet copii

Șevalet DISCOVERY pentru grădină

1390.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joacă și creativitate

Să ieșim afară și să ne facem de cap cu acest Șevalet DISCOVERY pentru grădină!

Copilul poate să învețe și se poate juca in tihnă cu gama unică Discovery de laPlum®. Copiii vor fi inspirați de natură în timp ce se vor juca împreună, vor crea și picta în grădină și se vor implica în activități în aer liber.

Materiale durabile de cea mai bună calitate

Iubește-ți mediul! Gama Discovery este fabricată din lemn de proveniență durabilă FSC®.

Băgați bine mâinile in vopsea și creați o capodoperă! Planșa pentru pictat este ușor de curățat. Șevaletul include suporturi pentru depozitarea pensulelor, vopselelor și a accesoriilor de grădină.

Include clopoței de vânt din bambus și încorporează o mini stație de plantație pentru grădinarii începători.

Producator: PLUM UK

Cum se asambleaza acest Șevalet DISCOVERY pentru grădină

Apăsați aici pentru instrucțiunile de asamblare

Materialul folosit: lemn

Garanție (cadru) 5 ani

Dimensiune asamblată Lungime:1200 x Lățime: 507 x Înălțime: 1160 (mm)

Autoasamblare necesară

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative, stimulând dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Avertisment!

Vârsta minimă a copilului: 3 ani

• Asamblarea de către un adult este obligatorie • Supravegherea de către un adult este necesară în permanență • Doar pentru uz casnic • Doar pentru utilizare în aer liber;

• Amplasați pe o suprafață plană, la cel puțin 2 m distanță de orice structură sau obstacol, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi care atârnă, sfori pentru rufe sau fire electrice

• Se recomandă ca, în mod regulat (adică la începutul sezonului și, ulterior, lunar), toate componentele principale/ elementele de fixare să fie verificate pentru siguranță, să nu aibă vârfuri/margini ascuțite și să fie intacte. Înlocuiți-le sau strângeți-le dacă este necesar.

• Nu modificați produsul sub nicio formă; modificările ar putea duce la apariția unor accidente sau pericole

• Greutatea maximă a utilizatorului: 50 kg.

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…