Siguranța și creativitatea jocului outdoor

Siguranța și creativitatea jocului outdoor

JD Bug și-a creat deja un renume internațional în materie de inovație, realizare și distribuire de produse care încurajează mobilitatea în rândul copiilor. Cu o colecție impresionantă de produse împărțite în trei categorii (JD Bug Kidz, JD Bug Street și JD Bug Xtreme), JD Bug încearcă să se adreseze unui public larg, indiferent de vârstă și nivelul de experiență.

Produsele JD Bug sunt alegerea perfectă pentru copiii de toate vârstele, fiind disponibile la dimensiuni și în culori variate. Gândite pentru a oferi copiilor o experiență plăcută, produsele pun în același timp accentul pe siguranța jocului.

JD Bug Kids e colecția cu care compania s-a lansat și a devenit celebră. Produsele din colecție combină ergonomia cu standarde înalte de calitate și caracteristici care să-i ajute pe copii să învețe rapid să folosească produsele. Realizate din materiale rezistente, dar ușoare, produsele sunt prevăzute cu mânere moi și cu margini rotunjite, pentru a preîntâmpina grija părinților pentru siguranță. Bicicletele, trotinetele și swayerele din colecție au deja tradiție în universul jocurilor outdoor.

JD Bug Street se adresează copiilor cu vârsta de peste 8 ani, indiferent dacă au mai folosit înainte sau nu astfel de produse. Trotinetele și scooterele din această categorie sunt gândite atât pentru mișcarea de zi cu zi din cartier sau din parcuri, cât și pentru drumul până la școală și înapoi. Prin colecția Street, JD Bug încearcă să impună un stil de viață activ, creativ și sigur. Experiența în domeniu îi asigură companiei un avantaj în realizarea produselor și obiectelor de protecție pe care copiii sunt încurajați să le folosească. Design-ul produselor diferă de cel clasic, pentru a oferi copiilor libertate și echilibru în mișcare. Nimic nu-i va convinge pe copii să iasă la mișcare mai mult decât produsele JD Bug Street.

Ultima categorie a companiei e rezervată produselor pentru copiii împătimiți de mișcare, adrenalină și aventură. Gândite în special pentru cei cu experiență, produsele din colecție sunt realizate din materiale rezistente, care vor asigura durabilitatea acestora. Clasa avansată a produselor JD Bug, la fel ca anterioarele, inovează produsele de acest tip, atât în materie de design, cât și ca performanțe. Agilitatea utilizatorilor e încurajată, în același timp în care siguranța e cel mai important factor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.