• spatiu de joaca de-a v-ati ascunselea

Spațiu de joacă de-a v-ați ascunselea

4990.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Joacă și creativitate

Stimulați joaca, luminați ziua celui mic și fiti creativi cu Spațiu de joacă de-a v-ați ascunselea Plum cu licență Discovery®!

Ne jucăm și învățăm!

Designul inteligent realizat permite integrarea mai multor elemente ce fac acest loc de joacă unul foarte atrăgător pentru cei mici: clopoței de vânt și jgheaburi din bambus, cutie poștală și chiar un ghiveci încorporat.

Toate acestea sunt completări perfecte pentru carea ajută la modelarea viitorilor iubitori de natură.

Nu este nevoie de reguli în această vizuină, copiii își pot crea propriile plăcinte cu noroi pe tejghea și își pot scrie rețetele pe ecranul de pictură ușor de curățat.

Cu ore nesfârșite de joc, micuții vor învăța să-și cultive propriile flori, să-și udă propriile ierburi și să-și dezvăluie dragostea pentru exterior. Vă rugăm să rețineți că gazonul și plantele nu sunt incluse.

SISTEM DE CANALIZARE ȘI APĂ

Jgheabul de lucru și suportul pentru sticle de apă îi vor încuraja pe cei mici să învețe despre sistemele ecologice și să se gândească la diferite moduri de a-și îngriji plantele.

ACOPERIȘ CURBAT

Designul curbat al acoperișului un aer contemporan ascunzătorii. Decorează acoperișul în felul tău cu o căptușeală simplă, iarbă artificială sau reală.

Materiale durabile de cea mai bună calitate

Iubește-ți mediul! Gama Discovery este fabricată din lemn de proveniență durabilă FSC®.

Producator: PLUM UK

Cum se asambleaza acest Spațiu de joacă de-a v-ați ascunselea

Apăsați aici pentru instrucțiunile de asamblare

Materialul folosit: lemn

Garanție: 5 ani

Dimensiune asamblată W201 x D133 x H126cm

Autoasamblare necesară 2 adulți, 3 ore

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative, stimulând dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Avertisment!

Vârsta minimă a copilului: 3 ani

• Asamblarea de către un adult este obligatorie • Supravegherea de către un adult este necesară în permanență • Doar pentru uz casnic • Doar pentru utilizare în aer liber;

• Amplasați pe o suprafață plană, la cel puțin 2 m distanță de orice structură sau obstacol, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi care atârnă, sfori pentru rufe sau fire electrice

• Se recomandă ca, în mod regulat (adică la începutul sezonului și, ulterior, lunar), toate componentele principale/ elementele de fixare să fie verificate pentru siguranță, să nu aibă vârfuri/margini ascuțite și să fie intacte. Înlocuiți-le sau strângeți-le dacă este necesar.

• Nu modificați produsul sub nicio formă; modificările ar putea duce la apariția unor accidente sau pericole

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

24 luni

Ați putea dori, de asemenea…