• Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă
  • Spațiu de joacă Ferma Veselă

Spațiu de joacă Ferma Veselă

299.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Acest spațiu de joacă cu design din colecția Ferma Veselă este atractiv pentru cei mici datorită culorilor și a accesoriilor cu care este prevăzut. Bebelușii se pot juca în siguranță datorită pernei frumos conturate care are atât rol distractiv, cât și de susținere. Jucăriile incluse – văcuța, căprița, câinele și cocosul sunt accesorii detașabile la fel ca barele de susținere.

Vârsta recomandată: 0 luni .
Dimensiune: 85 cm.
Atenție: copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs.
Fabricat în China. Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Lansată în 2012 și inspirată din Franța rurală, Ferma Veselă este o colecție formată dintr-o familie de animale prietenoasă cu natura, ce trăiește într-o comunitate rurală liniștită. Își cultivă singuri produsele la fermă și se duc la piața din sat în fiecare duminică, conducând un Citroen vintage. Fiecare membru al comunității are rolul său: Jeff, iepurele, este un pacifist care are grijă de gradina de legume. Caprei Huguette îi place să croșeteze, iar la piață vinde brânză de capră. Câinele Antoine are grijă de copiii din sat. Vaca Anemone produce lapte și face o brânză care miroase grozav! Toate acestea se întâmplă în timp ce cocoșul Bob interpretează la chitară muzică folk!

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spațiu de joacă Ferma Veselă”

Adresa ta de email nu va fi publicată.