• Tablă de joc dublă, model Circ
  • Tablă de joc dublă, model Circ

Joc cu două părți Circul Magic

55.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Această tablă de joc dublă e extrem de distractivă. Cine ajunge primul cu cei 4 pioni în căsuța lui a câștigat! Pentru al doilea joc, câștigă cel care ajunge primul la nr. 30.

Dimensiuni produs: 29 x 29 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 15 x 15 x 15 cm.
Vârsta recomandată: 4 ani .
Materiale folosite: carton.

Fabricat în China. Producător: Scratch, Belgia

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!
ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRȚI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc cu două părți Circul Magic”

Adresa ta de email nu va fi publicată.