• Tablă joc cu două părți, model vikingii
  • Tablă joc cu două părți, model vikingii
  • Tablă joc cu două părți, model vikingii

Joc cu două părți Vikingii

55.00 lei

În stoc

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Vikingul s-a pierdut! Poți să îl ajuți să ajungă în satul lui? Repede! Puneți-vă casca și ajungeți cât mai repede pe insulă. Jucătorul care ajunge primul pe insulă este câștigător. Jucătorul cel mai tânăr începe jocul, aruncând zarul. Numărați numărul de puncte de pe zar și mutați pionul pe tablă înainte. Dacă ajungeți pe o piatră în partea de jos a scării puteți să mutați pionul până în partea de sus a scării. Dacă ajungeți pe o piatră în partea de sus a sabiei, trebuie să coborâți. Jucătorul care ajunge primul la iarbă este câștigător. Nu trebuie să așteptați până dați exact numărul potrivit.

Dimensiuni produs: 29 x 29 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 15 x 15 x 15 cm.
Vârsta recomandată: 4 ani .
Materiale folosite: carton.
Fabricat în China. Producător: Scratch, Belgia

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!
ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRȚI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

4 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc cu două părți Vikingii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.