• Tobă pentru copii Scratch, model mostru
  • Tobă pentru copii Scratch, model mostru
  • Tobă pentru copii Scratch, model mostru

Tobă pentru copii, model monstru

125.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Setul conține o tobă pentru copii și 2 bețe. Copilul va fi atras de jucărie datorită culorilor și formei acesteia, dar și datorită sunetelor pe care chiar el cu ajutorul jucăriei le va produce.

Dimensiuni produs: 24 x 15 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 24 x 24 x 16,5 cm.
Greutate produs: 0,52 kg.
Materiale folosite: lemn.
Vârsta recomandată: 3ani .

Fabricat in China.

Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT!  Nu țineți produsul aproape de ureche! Poate să afecteze auzul! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da această jucărie copiilor! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu această jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tobă pentru copii, model monstru”

Adresa ta de email nu va fi publicată.