• trambulina gradina 220
  • 30198AB82_7ft-Junior-Jumper_Pink-Purple_6417-3
  • 30197AB82_7ft-Junior-Jumper_Pink-Purple_5668

Trambulina pentru exterior 220 cm roz

1599.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 5036523048996 Cod Produs: 30197AB82 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Aceasta trambulina pentru exterior 220 cm roz este ideala pentru copiii activi.

Cadrul trambulinei este din otel zincat in interior si exterior pentru a asigura rezistenta in timp a acestui produs.
Arcurile sunt zincate;

Varsta recomandata: 3 ani +.

Setul include :

Trabulina copii 220 cm
Plasa de protectie
Protectie arcuri (exterioara)

Caracteristici produs: 

– diametrul trambulinei:220 cm
– cadrul galvanizat
– 3 Picioare W
– 6 stalpi suport pentru plasa
– inaltime totala: 190 cm
– suprafata de sarit: rezistenta la intemperii si UV
– sarcina maxima admisa: 50 kg
– numar arcuri: 30

Trambulina respecta cele mai stricte standarde de siguranta conform normelor europene TÜV NORD.

Va recomandam supravegherea copiilor atunci cand acestia sar in trambulina.

Pentru a evita posibile accidentari nu este recomandat ca in trambulina sa fie folosita de mai multi copii in acelasi timp.

 

Despre producător

Compania Plum® este specializată în articole recreative, stimulând dezvoltarea imaginației.

De peste 30 de ani, oferim inspirație pentru distracție în întreaga lume. Încurajăm cu pasiune joaca într-un mediu distractiv și sigur în același timp, asigurându-le copiilor libertate de manifestare, iar părinților, liniște sufletească.

Avertisment!

Vârsta minimă a copilului: 3 ani

• Asamblarea de către un adult este obligatorie • Supravegherea de către un adult este necesară în permanență • Doar pentru uz casnic • Doar pentru utilizare în aer liber;

• Amplasați pe o suprafață plană, la cel puțin 2 m distanță de orice structură sau obstacol, cum ar fi garduri, garaje, case, crengi care atârnă, sfori pentru rufe sau fire electrice;

• Se recomandă ca, în mod regulat (adică la începutul sezonului și, ulterior, lunar), toate componentele principale/ elementele de fixare să fie verificate pentru siguranță, să nu aibă vârfuri/margini ascuțite și să fie intacte. Înlocuiți-le sau strângeți-le dacă este necesar.

Fondată în 1988 de un cuplu, Plum se mandreste cu faptul ca este o afacere de familie cu o experiență de peste 30 de ani …

Jonglând cu o viata de familie cu trei copii și cu conducea unei afacere, fondatorii Jonathan și Diane Schaffer au intels nevoia parintilor a-i tine ocupati pe cei mici.

„Ca orice părinte, am dorit ca copilăria copiilor noștri să fie magică. Mințile tinere lucrează în moduri misterioase, dar minunate. La Plum ne-am dorit sa creem instrumente pentru ca  imaginația lor sa se dezvolte.

De la lansarea primei noastre jucării în urmă cu 30 de ani și până acum, am vândut în peste 40 de țări.

A fost o călătorie pe cinste! Îmi place să cred că am invatat cate ceva pe tot acest drum; suntem pasionați de proiectarea și fabricarea jucăriilor care arată minunat, sunt foarte sigure și au acest factor de distracție atât de important!”

FONDATORI
JONATHAN & DIANE SCHAFFER

Garanția de 2 ani se aplică acestui produs, cu condiția să fie asamblat și utilizat conform instrucțiunilor și respectarea strictă a vârstei și a greutății maxime admise a copiilor. Dacă aceste cerințe nu sunt îndeplinite, garanția este refuzată. Garanția este valabilă numai dacă produsul este utilizat în condiții de uz rezidential. Produsul nu este destinat uzului public. Doar utilizarea accesoriilor și completărilor originale Plum este permisă. Dacă se utilizează piese neoriginale, garanția nu este valabilă. Plum își rezervă dreptul de a refuza garanția în cazul în care daunele au rezultat din utilizarea necorespunzătoare, vandalism, condiții meteorologice sau dacă sunt cauzate din culpa unei terțe părți. Pentru a solicita garanția, vă rugăm să afișați documentele de achiziție și numărul produsului.

 

 

Brand

Plum

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani+, 36 luni+