• Traseu mașinuțe de lemn
  • Traseu mașinuțe de lemn
  • Traseu mașinuțe de lemn
  • Traseu mașinuțe de lemn

Traseu mașinuțe din lemn (3 mașini)

135.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6181046 Categorii: ,

Descriere

Dacă îți plac jucăriile de lemn, atunci acest traseu mașinuțe de lemn va fi preferatul tău! Mașinile merg din partea de sus a jucăriei până în partea de jos. Jucăria ajută la dezvoltarea coordonării mână-ochi.

Dimensiuni produs: 32,5 x 8 x 30 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 34 x 8,9 x 31 cm;
Greutate: 1,56kg
Materiale folosite: lemn;
Fabricat în China;
Vârsta recomandată: 3 ani ;
Producător: Scratch, Belgia

AVERTISMENT!
Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

36 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Traseu mașinuțe din lemn (3 mașini)”

Adresa ta de email nu va fi publicată.