• Trenuleț de circ magnetic din lemn Scratch
  • Trenuleț de circ magnetic din lemn Scratch
  • Trenuleț de circ magnetic din lemn Scratch
  • Trenuleț de circ magnetic din lemn Scratch

Jucărie Trenuleț de circ din lemn

79.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6181060 Categorii: ,

Descriere

Pornește în călătorie cu acest trenuleț de circ! Lasă-ți imaginația să zburde și trenulețul magnetic cu 3 vagoane te va plimba prin tot Circul!

Dimensiuni produs: 31 x 3,5 x 6 cm.
Dimensiuni produs ambalat: 43 x 7 x 9 cm.
Materiale folosite: spumă.
Vârsta recomandată: 36 luni .

Fabricat în China;
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Țineți produsul departe de foc! ATENȚIE! PRODUSUL CONȚINE PĂRTI MICI CE POT FI ÎNGHIȚITE DE COPII! PERICOL DE SUFOCARE!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie Trenuleț de circ din lemn”

Adresa ta de email nu va fi publicată.