• trotineta BigWheel Hudora
  • HUDORA-14031-HUDORA-BigWheel-Air-230-2
  • HUDORA-14031-HUDORA-BigWheel-Air-230-3
  • HUDORA-BigWheel-14031_geklappt-5
  • HUDORA-BigWheel-14031_Klappmechanismus-4

Trotineta BigWheel® Air 230

1110.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998140383 Cod Produs: 14031 Categorii: , Ingrediente:

Descriere

Trotineta BigWheel® Air 230

Roți mari, distracție mare: Trotineta BigWheel® Air 230 HUDORA cu cele două anvelope pneumatice mari este potrivită pentru aproape orice tip de teren.

Detalii produs:

Utilizatori: adulți, tineri;

Seria: BigWheel® Air;

Culoare: negru, alb;

Greutatea maximă a utilizatorului (kg): 120;

Înălțime reglabilă (cm): 88 – 106,5;

Dimensiune punte (cm): 35 x 14;

Punte cu material antiderapant;

Material: aluminiu;

Pliabil: da;

Frână: frână pe roata din spate;

Rulmenți cu bile: ABEC 5;

Dimensiuni roți (mm): 205, 230;

Material roți: anvelope pneumatice;

Dotări: spațiu pentru picioare extra mare, claxon, mânere de confort, reflectoare, apărătoare roată pentru murdărie, suport, curea de umăr;

Greutate (kg): 5

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca care este iubita in intreaga Europa si inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si a performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

 

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

6 ani