• xf126
  • xf126-01

Trotineta Cool Carver Mini

430.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: XF126 Categorii: ,

Descriere

Cool Carver este un derivat al unui skateboard si este similar cu rolele Inclinate. Este compus din doua placi principale care ofera elasticitate in timpul miscarii.

Spre deosebire de trotinetele traditionale, ambele picioare ale utilizatorului raman stabile pe baza acesteia. Pentru a accelera, utilizatorul trebuie sa schimbe greutatea corpului de pe-o parte pe alta.

Cadru – aliaj;

Puntea – plastic dur;

Ghiodon – fix;

Roti fata: PU 127mm; Roti spate: PU 64mm;

Rulmenti: ABEC 7;

Culoare: rosu;

Varsta recomandata: 5 ani ;

Greutatea maxima admisa a utilizatorului: 50 kg;

Greutate produs: 4.94 Kg.

Fabricat în China, Număr 80, Nan Dee Lane, Localitate Shan Hsi, Shou Shui Hsiang, 504 Chang Hua Hsien, Taiwan R.O.C

JDBug este lider mondial in inovația produselor care ajută la dezvoltarea mobilității.

Brand

Jdbug

JD Bug este, fără îndoială, liderul mondial în domeniul produselor de mobilitate pentru copii, având în repertoriu produse pentru toate categoriile de vârstă. Având articolele împărțite pe trei categorii (JD Bug Kidz, JD Bug Street și JD Bug Xtreme), în funcție de vârstă, copiilor le va fi ușor să aleagă produsele potrivite. Fiecare dintre cele trei categorii are o identitate proprie, potrivită pentru grupa de vârstă căreia i se adresează. În plus, produsele JD Bug sunt nu doar atrăgătoare și sigure, dar și inovatoare, ceea ce le asigură poziția de lider mondial în produsele sportive pentru copii, poziție pe care o ocupă de mai bine de un deceniu.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

5 ani