• gs300CF4t-1
  • gs300CF4t-2

Trotineta Fiber Rider GS300CF4T

350.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 4716870701096 Categorii: ,

Descriere

JDBug este lider mondial in inovația produselor care ajută la dezvoltarea mobilității. Fiber Rider este o trotinetă portabilă care face parte din clasa superioară a acestui tip de produse. Prezentând noua tehnologie de fibră de sticla, puntea flexibila atenuează șocurile create de suprafețe neregulate sau aterizări periculoase, oferind utilizatorului o călătorie de neuitat.
ATENTIE! A SE FOLOSI TOT ECHIPAMENTUL DE PROTECȚIE NECESAR.
Fiți siguri ca toate șuruburile sunt securizate. Asigurați-vă că mediul înconjurător este sigur pentru utilizarea trotinetei. Citiți manualul utilizatorului și păstrați-l pentru a-l putea reciti la nevoie. Trebuie să purtați casca de protecție atunci când utilizați acest produs. Părinții sau adulții care supraveghează copiii pe parcursul folosirii produsului trebuie să se asigure că aceștia sunt instruiți corespunzător cu privire la folosirea în siguranță a sistemului de frânare. Acest produs trebuie să fie asamblat de către un adult. Înlocuiți părțile uzate sau defecte (inclusiv roțile) imediat. Copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs. Produsul necesită îndemânare în utilizare, în vederea evitării căderii sau a coliziunilor care pot cauza rănirea utilizatorului sau a unei alte persoane.
Greutatea maximă admisă a utilizatorului: 100 kg.
Culoare: argintiu.
Fabricat în China, Număr 80, Nan Dee Lane, Localitate Shan Hsi, Shou Shui Hsiang, 504 Chang Hua Hsien, Taiwan R.O.C

Brand

Jdbug

JD Bug este, fără îndoială, liderul mondial în domeniul produselor de mobilitate pentru copii, având în repertoriu produse pentru toate categoriile de vârstă. Având articolele împărțite pe trei categorii (JD Bug Kidz, JD Bug Street și JD Bug Xtreme), în funcție de vârstă, copiilor le va fi ușor să aleagă produsele potrivite. Fiecare dintre cele trei categorii are o identitate proprie, potrivită pentru grupa de vârstă căreia i se adresează. În plus, produsele JD Bug sunt nu doar atrăgătoare și sigure, dar și inovatoare, ceea ce le asigură poziția de lider mondial în produsele sportive pentru copii, poziție pe care o ocupă de mai bine de un deceniu.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

8 ani