• turn de catarare
  • HUDORA-Kletterturm-72172-Gartenschaukeln_1

Turnul de cățărare HUDORA

219.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
EAN: 4005998854143 Cod Produs: 72172 Categorii: ,

Descriere

Turnul de cățărare HUDORA

Informații despre produs

Alpinismul este o formă elementară de mișcare, care este foarte distractivă pentru copii și antrenează, de asemenea, un sentiment de echilibru și conștientizare corporală.

Turnul de cățărare HUDORA oferă posibilitatea de distracție de tip alpinism chiar și cu spațiu limitat. Poate fi agățat în camera de joacă, pe patul de aventură sau în grădină de copacul tău preferat. Datorită aranjamentului triunghiular, turnul oferă diverse opțiuni pentru gimnastică.

Distanța dintre trepte este proiectată optim pentru micii alpiniști. Lemnul folosit este natural și are o aderență optimă. Mâinile și picioarele au o priză optimă, care previne alunecarea. Turnul poate fi fixat rapid și sigur cu inelul de oțel de fixare integrat.

Informații tehnice

12 trepte din lemn masiv de diferite lungimi;
Lungime totală aprox.172 cm, inclusiv inel de oțel de fixare;
Greutatea maximă a utilizatorului 50 kg.

Atenție!!! Pericol! Numai pentru uz casnic. Utilizați numai sub supravegherea directă a adulților! Nu este potrivit pentru copiii sub 36 de luni din cauza corzilor lungi. Risc de strangulare! Pericol de cădere!
Potrivit pentru exterior!

Produs in China; Producator: HUDORA GmbH, Jaegerwald 13, 42897 Remscheid, Germany – AG Wuppertal, HRB 12150.

Sport, fitness si still de viata: HUDORA a insotit timp de aproape 100 de ani mai multe generatii cu produse pentru toate varstele si toate sezoanele. O marca iubita in intreaga Europa pentru ca inspira incredere datorita calitatii, sigurantei si performantelor produselor. O dovada pentru toate acestea este faptul ca numerosi patinatori au castigat titluri mondiale, concurand in produsele Hudora. Este lider de piata pe marea majoritate a gamelor de produse pe care le concepe.

Brand

Hudora

În 1919, Hugo Dornseif înființează fabrica de patine de gheață în Radevormwald (de unde și humele companiei HUgo DOrnseif RAdevormwald, HUDORA), iar la puțin timp după, fabrica începe să producă și să vândă patine cu rotile. Aproape un deceniu mai târziu, timp în care își creează un renume și devine un lider național în domeniu, HUDORA se concentrează pe realizarea de noi produse, pentru a-și actualiza oferta la noile cerințe de pe piață. Astăzi, HUDORA comercializează trambuline, scutere, skateboard-uri, patine cu rotile, articole pentru sporturi de iarnă etc. Indiferent despre care dintre aceste produse este vorba, atenția HUDORA este întotdeauna pe calitate și siguranță.

Informații suplimentare

Gen

,

Varsta

3 ani

Ați putea dori, de asemenea…