• Văcuță lemn: Jucărie văcuța Maria cu activități
  • Văcuță lemn: Jucărie văcuța Maria cu activități
  • Văcuță lemn: Jucărie văcuța Maria cu activități
  • Văcuță lemn: Jucărie văcuța Maria cu activități
  • Văcuță lemn: Jucărie văcuța Maria cu activități

Văcuța Mariadin lemn cu activități

149.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: 6181007 Categorii: ,

Descriere

Această văcuță din lemn te duce într-o mare aventură. Tot ce trebuie să faci este să împingi formele în burtica ei! Știi ce piesă se va potrivi în fiecare formă?

Dacă ai pus toate piesele în forma potrivită, acum poți să o duci pe Văcuța Maria la o plimbare. Trage firul și această minunată văcuță lemn te va urma într-o noua aventură. Văcuța Maria nu lasă urme pe parchet datorita benzilor de cauciuc de pe lăbuțele ei.

Dimensiuni produs: 24,5 x 17 x 22 cm;
Dimensiuni produs ambalat: 28 x 23 x 19 cm;
Greutate: 1,7kg.
Materiale folosite: lemn de heavea, mesteacăn, mdf;
Fabricat în China;
Vârsta recomandată: 12 luni ;
Producător: Scratch, Belgia.

AVERTISMENT! Îndepărtați toate ambalajele înainte de a da aceasta jucărie copiilor! Nu aruncați aceste informații! Nu lăsați copiii nesupravegheați cu aceasta jucărie! Exista pericol de strangulare datorita firului lung! Țineți produsul departe de foc!

Brand

Scratch

Stabilit în Belgia, Scratch e un producător de jucării pentru copii de diverse vârste. Fiecare jucărie Scratch e gândită să susțină dezvoltarea diferitelor simțuri sau aptitudini, cum ar fi simțul motoriu, realizarea de conexiuni, recunoașterea de forme sau culori etc. Scratch crede că joaca e, înainte de orice, descoperire, iar că aventura trebuie să facă parte din joaca fiecărui copil, indiferent de vârstă. Realizate din materiale diverse, cum ar fi lemn, textile, carton sau metal, jucăriile Scratch sunt sigure, ușor de folosit și de curățat. În plus, acestea sunt testate de nenumărate ori, pentru a asigura că totul funcționează perfect și că sunt potrivite pentru grupa de vârstă recomandată.

Informații suplimentare

Gen

Varsta

12 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Văcuța Mariadin lemn cu activități”

Adresa ta de email nu va fi publicată.