• Jucării din lemn: Ebulobo Woodours - Veveriță lemn

Jucărie din lemn – Veveriță

45.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile
Cod Produs: E51052 Categorii: , ,

Descriere

Această veveriță lemn face parte din colecția Woodours, care spune povestea unui urs și a puiului său. Tatăl urs e puternic, dar bun la suflet, și împreună cu puiul său realizează diverse activități.

Vârsta recomandată: 18 luni .
Dimensiuni: 16 cm.
Material: lemn.

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejan, și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Povestea:

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

18 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Jucărie din lemn – Veveriță”

Adresa ta de email nu va fi publicată.