• Zornăitoare urs Woodours de la Ebulobo

Zornăitoare Urs cu activități

59.00 lei

Stoc epuizat

Continuă Cumpărăturile

Descriere

Păpușa zornăitoare Urs, destinată bebelușilor, are o formă care face ușoară prinderea și vine împreună cu două accesorii în formă de pește și biscuite.

Produsul se spală manual la o temperatură a apei de 30 de grade.
Culoare: multicolor.
Vârsta recomandată: 0 luni .
Dimensiune: 26 cm.
Copiii nu trebuie lăsați niciodată nesupravegheați cu acest produs.
Fabricat în China.

Creat de Ebulobo, 75014 Paris, Franța.

Detalii colecție:

Woodours e o colecție care povestește aventurile unui tată urs, puternic ca un stejan, și ale fiului său. Woodours vorbește despre iubirea și sensibilitatea unei relații tată-fiu. Aceștia merg la pescuit, se plimbă prin pădure, spun povești și trăiesc clipe de neuitat.

Brand

Ebulobo

Creat în 2008 de Anne Lelong și Ferdinand Lecomte, designeri francezi cu experiență îndelungată în domeniul jucăriilor pentru copii, Ebulobo reprezintă un vulcan creativ în ceea ce privește joaca. Ebulobo înțelege că jucăriile nu trebuie să fie doar distractive, dar să și stimuleze simțurile și să-i ajute pe copii să învețe. Adresându-se în special copiilor până în doi ani, produsele Ebulobo pot fi împărțite în multiple categorii, menite să dezvolte diferite abilități sau deprinderi. Jucăriile Ebulobo sunt gândite pentru a substitui rolul pe care îl au poveștile pentru copii, în așa fel încât părinților să le fie ușor să se joace cu copiii lor.

Informații suplimentare

Varsta

0 luni

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zornăitoare Urs cu activități”

Adresa ta de email nu va fi publicată.